Strategie v českých podnicích. 1 Základné podmienky a nedostatky - Souček, Zdeněk
Význam kvalifikovanej podnikovej stratégie pre dosiahnutie prosperity firmy. Základné predpoklady spracovania kvalifikovanej stratégie. Rozhodovanie v podmienkach neistoty. Potreba globálnych informácií pre spracovanie kvalifikovanej stratégie. Ekonomické zhodnotenie variant stratégie.