Strategie v českých podnicích. 2 Jaká musí být kvalifikovaná strategie - Souček, Zdeněk
Význam vypracovania kvalifikovanej stratégie podniku pre vytvorenie konkurencieschopnej, modernej organizácie. Ciele stratégie. Strategické operácie. Realizácia stratégie.