Umění hospodařit s časem - Vácha, S.
Manažérske riadenie a využívanie času patrí k základnému know-how každého manažéra. Nový prístup k manažérskemu hospodáreniu s časom. Eisenhowerov princíp. Paretov princíp. Praktické zásady v manažérskom riadení času.