Znovu na téma správa a řízení a.s. - Malý, Milan
Problematika postavenia a funkcie vrcholových orgánov akciovej spoločnosti v Českej republike. Problém optimálneho vplyvu manažmentu. Postavenie generálneho riaditeľa (CEO) a jeho najbližších spolupracovníkov v riadení amerických podnikov. Vrcholové orgány v západoeurópskych krajinách. Sporné otázky v chápaní predstavenstva v ČR. Typy vrcholového vedenia v USA, Európe a ČR.