Organizování podniku pomocí SBU. 2 - Dědina, Jiří
Strategické podnikateľské jednotky (Strategic Business Units - SBU) patria k novým formám riadenia podniku. Nový štýl riadenia organizačných jednotiek. Voľba organizačnej štruktúry riadenia pomocou SBU. Prípady v ktorých je vhodné uplatnenie riadenia pomocou SBU.