Zánik obchodní společnosti rozdělením - Vomáčková, Hana
Príčiny rozdeľovania obchodných spoločností. Právna úprava rozdelenia obchodných spoločností. Daňové súvislosti zániku obchodných spoločností rozdelením. Účtovníctvo a zánik obchodných spoločností rozdelením.