Momentálne je stav električkových tratí v Bratislave katastrofálny - Horváthová, K.
Vedúci divízie dopravnej a technickej infraštruktúry Dopravného podniku Bratislava (DPB) Ing. Jaroslav Jelšík o technickej konferencii o súčasnom stave električkových tratí v Bratislave. Výsledky prieskumu DPB o dopravnej situácii v mestskej hromadnej doprave.