O vede a výskume v doprave - Laš, D.
Dňa 26.2.1996 sa v Bratislave konalo sympózium na tému "Stratégia vládnej odvetvovej politiky v rezorte MDPT SR". V dňoch 28.-29.3.1996 sa konal v Žiline seminár na tému "Veda a výskum v strategických rozvojových programoch". Príloha obsahuje príspevky prednesené na seminári. Využitie výskumných a vedeckých kapacít v prospech rezortu MDPT. Vodná doprava SR v kontexte medzinárodnej spolupráce. Integrované dopravné systémy. Rozvoj kombinovanej dopravy. Zásady krízového manažmentu v rezorte dopravy. Závery zo seminára.