Porovnanie maximálnych cien autobusovej a železničnej vnútroštátnej osobnej dopravy - Gnap, Jozef
Problematika cien v osobnej doprave. Legislatívna úprava cien v cestnej doprave. Porovnanie maximálnych cien cestovného vo verejnej pravidelnej autobusovej vnútroštátnej doprave a v železničnej doprave. Na základe uvedeného porovnania možno konštatovať, že rozdiely maximálnych cien medzi autobusovou a železničnou osobnou dopravou sú minimálne.