Regionálne aspekty dopravnej politiky - Bezák, B.
Doprava so svojimi odvetviami vytvára sústavu vzájomne sa ovplyvňujúcich dynamických systémov. Vymedzenie miesta regiónu v území. Regióny v podmienkach Slovenska. Zavádzanie moderných dopravných systémov. Program TEMPUS-PHARE a jeho uplatnenie na STU Bratislava (univerzitné štúdium dopravnej infraštruktúry v nemeckom jazyku).