Motorizmus v reklamě a marketingu
Marketing na trhu automobilov. Top 12 automobiliek v nákupe médií. Ohlas na reklamu. História, výrobný program a cieľová skupina firiem Škoda, Mazda, Fiat a Opel. Význam designu v automobilizme. Sponzoring firiem Euroauto a Citroen. Billboardová reklama.