Ministerstvo financií k zdaňovaniu zasielateľských služieb v cestnej doprave
Stanovisko MF SR k problematike nastolenej v časopise TREND (17/1996), týkajúcej sa zákona č. 222/1992 Zb. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov a zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty.