Konsolidovaná účtovná závierka - Takátsová, M.
Vymedzenie zostavenia účtovnej závierky podľa zákona č.563/1991 Zb. o účtovníctve. Opatrenie MF SR, ktorým sa ustanovuje zostavenie konsolidovanej účtovnej závierky. Metodický pokyn na vypracovanie konsolidovanie účtovnej závierky. Príklady pre zostavenie konsolidovanej účtovnej závierky.