Prechod z jednoduchého účtovníctva na podvojné - Kasáková, Š.
Opatrenie FMF č.V/31 385/92, ktorým sa ustanovuje postup prechodu z jednoduchého účtovníctva na podvojné účtovníctvo podnikateľov. Príklad prechodu z jednoduchého účtovníctva na podvojné.