Účtovníctvo akciovej spoločnosti - Müllerová, Libuše
Charakteristika akciovej spoločnosti. Založenie spoločnosti. Počiatočná súvaha a.s. Osobitné hospodárske operácie spoločnosti. Vlastné akcie. Účtovná uzávierka a rozdelenie zisku. Odložená daň. Daňové odpisy.