Účtovná závierka podnikateľov v jednoduchom účtovníctve - Pavlovičová, M.
Právne predpisy upravujúce účtovnú závierku v jednoduchom účtovníctve. Rozdiely vo vedení účtovníctva od roku 1994. Pracovný postup na konci účtovného obdobia. Príklad zostavenia výkazu Úč FO 1 - 01 Účtovná závierka.