Špecifické prípady účtovania podnikateľov. 12 - Mázik, Ján
Charakteristika účtovania nákladov. Účtovanie v účtovnej skupine služby. Účtovanie nákladov na pracovné cesty, reklamu a propagáciu. Účtovanie nájomného za veci s právom kúpy najatej veci.