Špecifické prípady účtovania podnikateľov. 13 - Mázik, Ján
Účtovanie v skupine nákladov. Účtovanie osobných nákladov. Mzdy a dane z príjmov zo závislej činnosti. Odpisy motorového vozidla. Účtovanie spotrebných pohonných hmôt.