Czech Top 100 1995 Najvýznamnejšie české firmy
Ekonomické ukazovatele 100 najvýznamnejších českých firiem v r. 1995: tržby (zmena oproti r. 1994), aktíva, vlastný majetok, čistý zisk, počet zamestnancov a trhová kapitalizácia.