Odpisovanie investičného majetku z pohľadu investora - Foltínová, Alžbeta
Odpisovanie hmotného a nehmotného investičného majetku. Postup odpisovania - účtovné odpisy účtovných jednotiek. Odpisovanie drobného investičného majetku. Odložená daňová povinnosť. Vzor odpisového plánu.