Odpisovanie technického zhodnotenia nájomcom - Fekete, Imrich
Hmotný majetok v prenájme. Základné otázky týkajúce sa odpisovania technického zhodnocovania nájomcom. Podmienky pre odpisovanie technického zhodnotenia nájomcom. Zánik nájomného vzťahu a technické zhodnotenie. Postup nájomcu pri odpisovaní technického zhodnotenia. Spôsob naloženia s technickým zhodnotením po skončení nájomného pomeru.