Hmotný a nehmotný majetok firmy - Takátsová, M.
Účtovanie v jednotlivých účtovných triedach. Problematika účtovania v účtovnej triede 0 - Investičný majetok. Obstarávanie investičného majetku. Oceňovanie investičného majetku. Vyradenie investičného majetku. Opravné položky k investičnému majetku. Účtovanie prenájmu (leasingu) investičného majetku.