Nehmotný majetok v zákone o daniach z príjmov - Kováčová, Z.
Definícia nehmotného majetku. Autorské práva z hľadiska zákona o daniach z príjmov. Určenie vstupnej ceny nehmotného majetku. Odpisovanie nehmotného majetku. Rozdiely v odpisovaní medzi účtovníctvom a zákonom o daniach z príjmov. Odpisovanie vo vzťahu k zahraničným daňovým subjektom.