Uplatňovanie princípu profesionálnej odbornosti v internom audite. 3 - Oberhauser, Ján Artur
Profesionálna odbornosť interných audítorov. Cieľ organizácie interných audítorov. Dodržiavanie noriem správnosti, odbornosti. Medzinárodné vzťahy a komunikácia audítorov. Prevencia podvodov.