Stanovení tržní hodnoty podniku Základní metody - Pavelková, Drahomíra
Dôvody stanovenia trhovej hodnoty podniku. Metódy používané pre odhad hodnoty podniku. Metóda zisťovania substančnej hodnoty firmy. Metóda oceňovania pomocou substančnej hodnoty firmy. Oceňovanie podniku pomocou diskontovaného hotovostního toku. Určenie trhovej hodnoty podniku na základe porovnania s firmou zavedenou na trhu.