Právne formy podnikov - Fejfarová, Stanislava
Typologická klasifikácia podnikov. Rozdelenie právnych foriem súkromných podnikov v SR. Podnik jednotlivca. Personálne spoločnosti: verejná obchodná spoločnosť, komanditná spoločnosť. Kapitálové spoločnosti: spoločnosť s ručením obmedzeným, akciová spoločnosť. Družstvo. Charakteristické znaky jednotlivých právnych foriem.