TOP 100 slovenských a českých spoločností. TOP 100 maďarských a poľských spoločností
Najúspešnejšie slovenské, české, maďarské a poľské spoločnosti (poradie, príjmy, čistý zisk, zisk pred zdanením, hrubý zisk, počet zamestnancov).