Je váš finanční management v pořádku?
Dvadsať otázok testu, ktorého ukážkou je kvalita know-how v oblasti podnikového hospodárstva. Test je produktom Manažérskej školy Racionalizačného kuratória nemeckého hospodárstva (RKW) v SRN.