Rizikové investície prostredníctvom poprivatizačného fondu - Fetisovová, Elena
Možnosti finančnej pomoci malým a stredným podnikom prostredníctvom rizikového kapitálu. Formy vstupu rizikových spoločností do projektov. Rizikové spoločnosti na Slovensku. Zriadenie Slovenského poprivatizačného fondu (SPPF), ktorého činnosť je zameraná na podporu podnikania prostredníctvom kapitálovej účasti (rizikové investície) zo zahraničných zdrojov. (EBOR, PHARE a Fondový manažér). Podmienky uchádzania sa podnikov o rizikové investície.