Zamestnanecké akcie a dane z príjmov - Fekete, Imrich
Vysvetlenie pojmu zamestnaneckej akcie podľa obchodného zákonníka. Práva majiteľa zamestnaneckých akcií. Podiel zamestnaneckých akcií na všetkých akciách akciových spoločností. Prevádzanie zamestnaneckých akcií. Zánik práv zo zamestnaneckých akcií. Problémy súvisiace s upisovaním. Vplyv zamestnancov na rozhodovanie valného zhromaždenia. Zvýhodnené podmienky vydávania zamestnaneckých akcií. Zdaňovanie príjmov zo zamestnaneckých akcií.