Škola podnikových financií. 13 Opčné stratégie - Daniel, Peter
Aplikácia poznatkov o opciách pri opčných stratégiách. Kombinácia viacerých opcií. Základné opčné stratégie: spread (rozpätie), straddle (kužeľ), strangle (brzda).