Škola podnikových financií. 15 Hodnotenie likvidity obežného majetku - Daniel, Peter
Pokračovanie v analýze možností alokácie zdrojov do obežného majetku a hodnotenie likvidity obežného majetku. Ukazovatele likvidity.