Škola podnikových financií. 16 Hodnotenie investícií - Pinka, D.
Posudzovanie finančného plánu firmy z hľadiska času a obsahu. Základné prvky finančného plánu. Úlohy a posudzovanie finančných plánov. Dlhodobé plánovanie. Časový rozvrh.