Finančná analýza firmy - Kalafutová, Ľudmila
Základné informačné zdroje finančnej analýzy, t.j účtovné výkazy - súvaha, výkaz ziskov a strát a výkaz cash flow. Charakteristika jednotlivých častí súvahy. Informácie, ktoré obsahuje výkaz ziskov a strát. Úloha a obsah výkazu cash flow.