Niektoré skúsenosti s aplikáciou systémov plánovania a riadenia výroby v českých a slovenských podnikoch - Bubeník, P.
Posledných päť rokov je charakteristických aplikáciami rozličných systémov pre plánovanie a riadenie výroby (PPS - Produktionsplanung und -steuerung, PPC - Production Planning and Control). Stručné zhrnutie funkcií systému PPC na systéme MAPICS/XA. Základné moduly systému. Základné nedostatky klasických systémov pre plánovanie a riadenie výroby a niektoré chyby pri ich zavádzaní v našich podnikoch. Príprava ľudí pre oblasť PPC. Odporúčania pre aplikácie PPC v našich podnikoch.