Americká společnost pro jakost American Society for Quality Control - Ryšánek, P.
ASQC - American Society for Quality Control - charakteristika spoločnosti, hlavné oblasti činnosti. Národná cena Malcolma Baldrige za akosť (MBNQA). Zásady pre udelenie ceny. Základné predpoklady pre udelenie ceny v r. 1996. Kritériá ceny. Zmeny kritérií v r. 1996 oproti predchádzajúcim ročníkom.