Benchmarking a jeho možnosti při zvyšování konkurenceschopnosti - Žák, Milan
Charakteristika pojmu. Postupnosť základných krokov - 1. identifikácia kľúčových ukazovateľov akosti, 2. výber organizácií pre porovnávanie, 3. zber informácií, 4. určenie slabých miest, 5. stanovenie cieľov, 6. rozšírenie poznatkov z benchmarkingu, 7. zakomponovanie cieľov do akčných plánov, 8. realizácia plánov. Využitie benchmarkingu.