Sú certifikačné značky pre všetkých záväzné?
Informácie odboru skúšobníctva Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo (ÚNMS) v Bratislave o slovenských certifikačných značkách a označovaní certifikovaných výrobkov. Vyhláška č. 246/1995 Z. z. ÚNMS SR o certifikácii výrobkov.