Stratégia zásobovania ako funkčná zložka podnikovej stratégie - Majtán, Štefan
Podniková stratégia zásobovania vychádza z podnikovej stratégie odbytu. Východiská základných vzťahov v stratégii zásobovania: spotrebitelia materiálových vstupov, dodávatelia materiálových vstupov, útvar zásobovania v podniku. Najdôležitejšie funkcie stratégie zásobovania v podniku. Prvky podnikovej stratégie zásobovania. Tvorba podnikovej stratégie zásobovania (portfóliová analýza).