Reklamné listy
Ľudia z reklamy - rozhovor s kreatívnym riaditeľom reklamnej agentúry Euro RSCG Artmedia a s komunikačnou manažérkou IBM Slovensko. Firmy a ich komunikácia. Reklamná kampaň Pepsi-Coly. Marketing. Trh médií. Reklama a šport - OH v Atlante. Polemika - O "kreativite" reklamných agentúr. Prieskumy. Kalendár veľtrhov a výstav na júl-september 1996.