Billboardy - veľkoplošné obrazy aj o ekonomickej situácii
Billboard ako jeden z výrazových reklamných prostriedkov. Reklamná agentúra Oris. Činnosť firmy Europlakat. Vplyv zákazu reklamy na niektorých diaľkových trasách na zisky reklamných agentúr. Detský svet v reklame.