Je prezentácia v reklame zbytočnosťou, alebo zdrojom istoty v rozhodovaní zadávateľa? - Lechnický, Milan
Základné formy predaja: míting a prezentácia. Posúdenie návrhu reklamnej kampane. Základné podmienky prezentácie.