Má reklama monopolných podnikov zmysel? - Mazág, M.
Reklama monopolných podnikov. Reklama Slovenských telekomunikácií. Spolupráca spoločností Donar a Soria and Grey so Slovenskými elektrárňami. Vplyv reklamnej spoločnosti Slovenských elektrární na zvyšovanie cien energie.