Národná rada SR prijala zákon o reklame
Úplné znenie zákona o reklame. Všeobecné požiadavky na reklamu. Vzťahy medzi združeniami založenými na ochranu etiky reklamy a orgánmi dozoru. Vymedzenie základných povinností ochrany osobných a vlastníckych práv. Odmeňovanie osôb do 18 r. veku. Zákaz reklamy vymedzených produktov. Šírenie reklamy. Združenie na ochranu etiky reklamy.