Odevy a obuv v reklame
Výstavy odevov a obuvi na Slovensku. Značky džínsov na slovenskom trhu- Thomas Jeans, Cassuci, H.I.S. Jeans, Dallas. Reklamná kampaň Stivalu. Marketingové aktivity módnych návrhárov.