Ponuka skrytej reklamy v tlačených médiách
Skrytá reklama v slovenských tlačených médiách. Vysvetlenie pojmu skrytá reklama. Etika a zákonnosť uvádzania skrytej reklamy v médiách. Skrytá reklama v návrhu zákona o reklame.