Reklama na hranici zákona a etiky - Strnadová, I.
Rozhovor časopisu Strategie so zástupcami reklamných firiem o etike v reklame. Úloha Etického kódexu v reklamnej činnosti. Problém reklamy orientovanej na deti. Firmy pohybujúce sa na hranici zákona. Reklama na tabakové výrobky. Zameranie reklamnej činnosti do budúcnosti.