Reklamné listy
Firmy a ich komunikácia. Ľudia z reklamy. Podlinkové aktivity. Polemika: Vytvoriť pravidlá na trhu možno len za účasti všetkých silných reklamných agentúr. Reklama a legislatíva. Reklama a šport. Trh médií. Prieskumy. Veľtrhy a výstavy.