Skrytá reklama - Hajn, P.
Vymedzenie pojmu skrytej reklamy a jej formy. Názor súdnej praxe na skrytú reklamu. Skrytá platená reklama. Redakčná reklama. Problematika právneho výkladu v skrytej reklame.