Tabakové a alkoholické produkty
Podlinkové aktivity v tabakovom priemysle na Slovensku. Postavenie firmy S.I.T. na trhu s cigaretami. Reklamné aktivity slovenských pivovarov. Nový imidž Zlatého bažanta.